impozite-ploiesti.jpg

Aleșii locali ploieștenii, cu unanimitate de voturi au aprobat joi, în ședință Consiliului Local, menținerea, la același nivel a taxelor și impozitelor locale, singura mențiune fiind că acestea vor fi indexate cu rata inflației, de 1,3%.

Anul 2019 nu va aduce modificări semnificative cu privire la nivelul taxelor și impozitelor locale pentru contribuabilii persoane fizice și persoane juridice.

Aleșii locali au aprobat, joi după-amiază, cu unanimitate de voturi, menținerea taxelor și impozitelor locale la nivelul din 2018, la care se va adaugă rata inflației de 1,3%.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Cât va fi impozitul în 2019 pentru un apartament cu două camere din Ploiești - proiect

De menționat este faptul că ploieștenii vor beneficia de 10% bonificație în cazul în care achita integral taxele și impozitele până la 31 martie 2019 în cazul construcțiilor, terenurilor și autoturismelor.

Plata taxelor și impozitelor locale va putea fi realizată în 2019 începând cu data de 7 ianuarie, potrivit unui anunț al SPFL Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.