ceremonii-22-decembrie-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești organizează, pe 22 decembrie, manifestările prilejuite de Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății. Circulația rutieră va fi întreruptă pe tronsonul CD. Gherea - General Vasile Milea, în intervalul orar 10.45 - 12.15.

Potrivit organizatorilor, începând cu ora 10.00, la cimitirele Bolovani, Viișoara și Eternitatea se vor desfășura simultan activități în cadrul cărora va fi cinstită memoria eroilor Revoluției din 1989. În prezența autorităților locale se vor oficia servicii religioase și se vor depune coroane și jerbe de flori.

Citește și: Circulație închisă pe un tronson important din Ploiești, de Ziua Victoriei Revoluției Române

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Totodată la monumentul din fața Palatului Administrativ, vor fi organizate, începând cu ora 11.00, o serie de manifestări menite să comemoreze evenimentele din decembrie 1989”, a anunțat Primăria Ploiești..

Aici, în prezența oficialităților locale și județene, a revoluționarilor și ploieștenilor, se va intona Imnul Național al României, va avea loc o slujbă de pomenire a eroilor și se vor depune coroane și jerbe de flori.

„Ceremoniile dedicate Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății vor continua de la ora 12.30, la Catedrala “Înălțarea Domnului”, unde se va derula un program special la care vor participa, de asemenea, reprezentanții autorităților locale. Se vor desfășura activități militare specifice și vor avea loc oficierea unui serviciu religios și depuneri de coroane și jerbe de flori”, a precizat Primăria Ploiești..


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.