95053-sgu-ploiesti_XL.jpg

Cu unanimitate de voturi, aleșii locali au aprobat majorarea capitalului social de la SC Servicii Gospodărire Urbană Ploiești.

Suma alocată însă a fost diminuată drastic. Inițial, SGU Ploiești a solicitat o majorare de capital de 8 milioane de lei. Cum însă suma era mult prea mare, aleșii locali au aprobat majorarea capitalului social numai cu 3,5 milioane de lei, bani care ar urma să fie votați din bugetul local până la data de 31 decembrie 2018.

Suna reprezintă numai o gură de oxigen pentru SGU Ploiești care a fost salvată de la insolvență numai în următoarele cinci luni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Subiectul ar urma să revină în Consiliul Local Ploiești până la finele lunii mai, data la care trebuie să fie suplimentată suma privind majorarea capitalului social.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.