fbpx

Screenshot_18.png

Ședința de final de an de la Consiliul Local Ploiești a fost una cu scandal. Totul a plecat de la faptul că s-a încercat introducerea pe ordinea de zi a ședinței a unor proiecte care au stârnit vâlvă în Consiliul Local.

În timp ce liberalii au considerat proiectele că fiind prioritare, social-democrații au susținut că proiectele nu au viză de la comisiile de specialitate, mai mulți angajați de la Direcția de Patrimoniu fiind acuzați că nu s-au învrednicit să pregătească inițiativele în timp util.

Proiectele vizau, pe de o parte, atragerea de finanțare europeană pentru construirea a trei grădinițe, iar pe de altă parte ar fi trebuit să se ia act de decizia Ministerului Apărării Naționale de a ceda Ploieștiului suprafața de 7,3 hectare pentru construirea unui viitor spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acuzele au curs de-o parte și de alta a mesei de ședință timp de aproape o oră. Proiectele nu au fost introduse pe ordinea de zi a ședinței, cu votul negativ al aleșilor PSD, ALDE și PMP, însă discuțiile contradictorii au continuat.

Social-democrații au acuzat faptul că sumele avansate pentru cele trei grădinițe sunt prea mari, dar și faptul că nu existau inițiatori desemnați pentru proiecte.

La finalul dezbaterii, consilierul local Gheorghe Sârbu a solicitat demisia directorului Direcției de Patrimoniu, iar după cinci minute de pauză aleșii social-democrați au fost de acord cu convocarea unei noi ședințe de Consiliu Local, vineri, 21 decembrie, la ora 11.00.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg