Screenshot_18.png

Ședința de final de an de la Consiliul Local Ploiești a fost una cu scandal. Totul a plecat de la faptul că s-a încercat introducerea pe ordinea de zi a ședinței a unor proiecte care au stârnit vâlvă în Consiliul Local.

În timp ce liberalii au considerat proiectele că fiind prioritare, social-democrații au susținut că proiectele nu au viză de la comisiile de specialitate, mai mulți angajați de la Direcția de Patrimoniu fiind acuzați că nu s-au învrednicit să pregătească inițiativele în timp util.

Proiectele vizau, pe de o parte, atragerea de finanțare europeană pentru construirea a trei grădinițe, iar pe de altă parte ar fi trebuit să se ia act de decizia Ministerului Apărării Naționale de a ceda Ploieștiului suprafața de 7,3 hectare pentru construirea unui viitor spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acuzele au curs de-o parte și de alta a mesei de ședință timp de aproape o oră. Proiectele nu au fost introduse pe ordinea de zi a ședinței, cu votul negativ al aleșilor PSD, ALDE și PMP, însă discuțiile contradictorii au continuat.

Social-democrații au acuzat faptul că sumele avansate pentru cele trei grădinițe sunt prea mari, dar și faptul că nu existau inițiatori desemnați pentru proiecte.

La finalul dezbaterii, consilierul local Gheorghe Sârbu a solicitat demisia directorului Direcției de Patrimoniu, iar după cinci minute de pauză aleșii social-democrați au fost de acord cu convocarea unei noi ședințe de Consiliu Local, vineri, 21 decembrie, la ora 11.00.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.