posturi-vacante-sgu-ploiesti_9f7bb.jpg

Veste buna pentru cei aproximativ 630 de angajați de la SGU Ploiești. Fiecare salariat va primi o primă în valoare de 200 de lei cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

După ce mai multe luni la rând s-au plâns că nu si-au luat salariile la timp si au protestat în curtea societății, angajații de la SGU Ploiești primesc o veste buna la sfarsit de an.

Consiliul de Administrație a aprobat alocarea a cate 200 de lei prima pentru fiecare salariat. Sumele au fost deja virate. Bucuria este insa doar pe jumătate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a putea supravietui anul viitor, societatea a solicitat majorarea capitalului social cu 8 milioane de lei, proiect care se va afla pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiesti. În funcție de decizia de astăzi se va stii daca SGU va supraviețui și anul viitor.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.