palatul-administrativ-ploiesti.jpg

Aleșii județeni au aprobat valoarea taxelor și taxelor speciale pentru anul 2019, cu mențiunea că singura modificare este de indexare a acestora cu rata inflației, de 1,3.

Astfel, în 2019, potrivit proiectului aprobat, taxa pentru eliberarea autorizației de construire va fi de 10 lei/mp.

În cazul eliberării avizelor structurilor de specialitate pentru emiterea certificatelor de urbanism taxa este de 21 de lei, pentru fiecare aviz eliberat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fac excepție de la aplicarea taxelor certificatele de urbanism și autorizațiile de construire care au drept scop emiterea unor autorizații de construire care execută în regim de urgență. Totodată este exceptate de la plata taxelor speciale Consiliul Județean și autorizației locale.

Taxele speciale în domeniul construcțiilor

Taxe speciale pentru eliberarea în termen redus a certificatelor de urbanism, autorizațiilor de construire/desființare și avizelor structurii de specialitate pentru certificatul de urbanism:

taxe.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.