tonete-tce-ploiesti.jpg

Zilele libere oferite cu ocazia Crăciunului și Revelionului vin la pachet și cu o serie de măsuri. Pe 25/26 decembrie 2018 și pe 1/2 ianuarie 2019, la Ploiești vor fi deschise numai trei tonete pentru vânzarea de bilete și abonamente.

Astfel, potrivit SC Transport Călători Express, „ținând cont de programul de funcționare al unităților de producție și de învățământ, al centrelor comerciale, programul de lucru al Casieria Colectoare și la celelalte tonete TCE”, va fi modificat.

Astfel, pe 25/26 decembrie 2018 și pe 1/2 ianuarie 2019 vor fi deschise numai trei tonete, la Gara de Sud, la Complexul Nord și la Hale Coreco, programul de lucru fiind unul special.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

tonete-inchise.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.