ceremonii-22-decembrie-ploiesti.jpg

Ziua Victoriei Revoluției Române va fi marcată și la Ploiești, sâmbătă, 22 decembrie. Prin dispoziție a primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, pe durata manifestărilor, circulația rutieră va fi oprită pe un tronson din municipiu.

Astfel, sâmbătă, pe 22 decembrie, potrivit dispoziției, traficul rutier va fi blocat pe tronsonul C.D. Gherea - General Vasile Milea, în intervalul orar 10.45 - 12.15.

Citește și: Primele imagini difuzate de TVR cu Revoluția din 1989 de la Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe durata zilei, la Ploiești vor fi organizate ceremonii militare și religioase, inclusiv la Monumentul Eroilor Revoluției de lângă fântâna din apropierea Palatului Administrativ din municipiu.

22-decembrie-ploiesti.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.