bani_4_56628900.jpg

Sindicatul Liber și Independent Consiliul Județean Prahova va oferi, în prag de sarbatori membrilor, tichete cadou cu o valoare totală de 50 de lei pentru fiecare persoana.

Tichetele cadou vor ajunge atat la angajați din Consiliul Județean Prahova, dar și la o serie de functionari publici din primăriile din județ, care sunt membri de sindicat.

Fiecare angajat va primi câte 5 tichete cadou, cu o valoare nominală de 10 lei. Sindicatul are aproximativ 800 de membri în tot județul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta este primul sindicat care a anunțat că va oferi un cadou pentru funcționarii publici, la sfarsit de an.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.