68856358-45e8-4c90-8f73-b63aadc0dc11.jpg

În luna decembrie, primăriile din Prahova au beneficiat de alocări substanțiale de fonduri, pentru diverse investiții.

Vestea tristă este ca, la fel ca anul trecut, Trezoreria nu va mai funcționa din data de 21 decembrie, ora 13.00. Primariile din Prahova primesc o nouă veste tristă pe final de an. Localitățile riscă să piardă fondurile alocate, prin hotărâri de Consiliu Județean, pentru diverse parteneriate în derularea unor investitii.

La ultima sedință, de marti, Consiliul Județean a alocat aproape 7 milioane de lei. Suma riscă să fie pierdută de localități, pentru simplul fapt că ordinele de plată vor putea fi operabile doar până la data de 21 decembrie, ora 13.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trezoraria nu va mai avea program de lucru pentru aceste operațiuni. Programul de la Trezorerie era până la data de 28 decembrie. Prin urmare, primăriile au la dispoziție doar câteva zile pentru transferarea banilor.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.