serviciul-public-finante-locale-ploiesti.jpg

Programul Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești, în perioada sărbătorilor, va fi unul special, având în vedere zilele libere suplimentare aprobate de Guvernul României. Cele două zile libere vor fi recuperate prin prelungirea programului de lucru până la data de 31 decembrie. 

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești (S.P.F.L. Ploiești) va funcționa, în perioada sărbătorilor de iarnă, după un nou program, având în vedere zilele libere suplimentare aprobate de Guvernul României, respectiv 24 și 31 decembrie..

Astfel, pe data de 24 decembrie 2018, la SPFL Ploiești va fi închis. Pe 27 decembrie 2018, casieriile vor fi deschise după programul normal cu publicul, iar pe 28 decembrie 2018 se vor realiza încasări de impozite și de taxe în intervalul 8.00 – 9.00, iar programul cu publicul va fi între 8.00 – 10.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe 31 decembrie 2018, la SPFL va fi închis, programul fiind reluat începând cu data de 03 ianuarie 2019, când va fi program normal cu publicul.

Comunicatul Primăriei Ploiești:

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești (S.P.F.L. Ploiești) va funcționa, în perioada sărbătorilor de iarnă, după următorul program:

 24 decembrie 2018- închis;
 27 decembrie 2018-program normal cu publicul;
 28 decembrie 2018 – încasări impozite și taxe - 8.00 – 9.00 si program cu publicul - 8.00 – 10.00;
 31 decembrie 2018- închis;
 începând cu data de 03 ianuarie 2019 - program normal cu publicul.

Recuperarea zilelor de 24 si 31 decembrie 2018 se va face prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru pana la data de 31.01.2019.

Având în vedere faptul că, la sfârșitul / începutul anului se derulează, prin aplicația informatică, operațiuni specifice închiderii / deschiderii anului fiscal, pentru acuratețea informațiilor, se fac verificări punctuale ale rolurilor fiscale.

Astfel, programul de încasare a impozitelor și taxelor locale pentru anul 2019 va începe din data de 07 ianuarie 2019, ora 8.00. În cazul în care verificările amintite mai sus vor fi finalizate mai devreme, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, acest aspect va fi anunțat public, implicit data la care va începe programul de colectare a obligațiilor fiscale.

În perioada 03 - 04 ianuarie 2019, se pot achita, la toate casieriile S.P.F.L. Ploiești, amenzile în 15 zile și taxele judiciare de timbru.

Toate celelalte activități cu publicul ale S.P.F.L. Ploiești, inclusiv depunerea cererilor pentru certificatele de atestare fiscală și eliberarea acestora, depunerea de declarații fiscale, se vor desfășura după programul normal, începând cu data de 03 ianuarie 2019.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.