bani-prahova.jpg

Cu doar câteva zile până la finalul anului, mai multe localități prahovene asu primit o nouă tranșă de bani de la Consiliul Județean Prahova, pentru continuarea lucrărilor în baza unor parteneriate. 

Suma aprobată, marți, în ședința Consiliului Județean Prahova, pentru o serie de localități din județ este de aproape 7 milioane de lei. De data aceasta, suma cea mai mare a fost acordată la Bușteni - 1,8 milioane de lei - pentru modernizarea DC 132, strada Nestor Ureche - Cabana Gura Diham.

Bani pentru reparații, reabilitări și modernizări de străzi a primit și Sinaia (400.000 de lei), cu promisiunea că, anul viitor, vor fi alocate fonduri mai mari pentru finalizarea noului spital. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Vălenii de Munte sumele alocate (800.000 de lei) sunt destinate pentru achiziționarea de aparatură medicală pentru Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte.

În schimb, la Azuga, banii (151.000 de lei) sunt destinați pentru creșterea capacității de înzăpezire în zona inferioară a Pârtiei Sorica.

Totodată, în timpul ședinței, aleșii locali au mai aprobat o serie de amendamente. Astfel, suplimentar, pentru Comarnic au fost repartizați 400.000 de lei, pentru Lipănești - 100.000 de lei (50.000 de lei pentru un loc de joacă și 50.000 de lei pentru lucrări la clădirea administrativă C2), iar pentru Bertea aproape 90.000 de lei.

Pentru Mizil, suma alocată (150.000 de lei) va fi destinată pentru achiziționarea de centrale termice pentru licee și pentru Spitalul Orășenesc Sf. Filofteia.

Localitățile au beneficiat, săptămâna trecută, de o alocare mult mai substanțială, când suma repartizată a depășit 11,5 milioane de lei, suma fiind repartizată de la bugetul de stat.

Citește și: Lista localităților din Prahova care au primit bani pe final de an de la bugetul de stat

Lista localităților care au primit bani de la Consiliul Județean Prahova, pentru parteneriate:

bani-localitati.jpg20181218_163800.jpglocalitati-bani.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.