48370664_372636163301555_4363082732830457856_n.jpg

La Ploiești, avem cel mai scump transport în comun din țară, dar merită. Banii în plus sunt investiți cu cap.

De exemplu, TCE Ploiești a introdus sistemul de aer condiționat de vremea de afară. Toată vara, călătorii s-au plâns că fac saună în tramvaie și autobuze. Acum, dorința le-a fost îndeplinită, iar călătorii au rece cât cuprinde.

Era și normal să nu se rezolve pe loc, pentru că adevăratele proiecte presupun timp pentru a fi realizate. Acum, călătorii, fițoși cum îi știm, se plâng că e prea frig și vor căldură.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Îi asigurăm că TCE va implementa un nou program pentru confortul plătitorilor de bilete și abonamente. Doar că, din nou, fiind vorba despre un program serios, care necesită timp pentru implementare, se estimează că prin luna iunie va fi funcțional, iar călătorii vor avea sauna mult dorită.

Și pentru că tot ce e bun costă, și pentru că atunci când vine vorba despre beneficiari fițoși, așa cum sunt ploieștenii, este nevoie și de alte investiții serioase, propunem o nouă scumpire a biletelor și abonamentelor, având deja dovada că banii nu ai fost irosiți.

PS: Dacă ați tăiat deja porcul și nu aveți suficient loc în congelator, luați un abonament TCE și plimbați carcasa cu tramvaiul. Garantat nu se strică.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.