fbpx

48370664_372636163301555_4363082732830457856_n.jpg

La Ploiești, avem cel mai scump transport în comun din țară, dar merită. Banii în plus sunt investiți cu cap.

De exemplu, TCE Ploiești a introdus sistemul de aer condiționat de vremea de afară. Toată vara, călătorii s-au plâns că fac saună în tramvaie și autobuze. Acum, dorința le-a fost îndeplinită, iar călătorii au rece cât cuprinde.

Era și normal să nu se rezolve pe loc, pentru că adevăratele proiecte presupun timp pentru a fi realizate. Acum, călătorii, fițoși cum îi știm, se plâng că e prea frig și vor căldură.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Îi asigurăm că TCE va implementa un nou program pentru confortul plătitorilor de bilete și abonamente. Doar că, din nou, fiind vorba despre un program serios, care necesită timp pentru implementare, se estimează că prin luna iunie va fi funcțional, iar călătorii vor avea sauna mult dorită.

Și pentru că tot ce e bun costă, și pentru că atunci când vine vorba despre beneficiari fițoși, așa cum sunt ploieștenii, este nevoie și de alte investiții serioase, propunem o nouă scumpire a biletelor și abonamentelor, având deja dovada că banii nu ai fost irosiți.

PS: Dacă ați tăiat deja porcul și nu aveți suficient loc în congelator, luați un abonament TCE și plimbați carcasa cu tramvaiul. Garantat nu se strică.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg