952dac75-0513-4d6c-a3cf-4ff35b7e7021.jpg

226 de profesori și 451 de elevi din Prahova au fost premiați luni pentru rezultatele obținute în cursul anului școlar 2017 - 2018, la concursurile și olimpiadele școlare. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Prahova, care a alocat în acest an 350.000 de lei pentru premierea elevilor Prahova cu rezultate excepționale.

,,Gala de Excelență a Învățământului Prahovean" a reunit luni, la Palatul Administrativ din Ploiești, sute de elevi și profesori din Prahova.

Evenimentul a debutat cu un spectacol de excepție al unui grup de elevi de la Colegiul de Artă Carmen Sylva din Ploiești, clasa Canto Muzică Tradițională, coordonați de profesorii Adela Dumitru, Nicoleta Stoica și Mihai Ioniță.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Elevii de la Colegiul de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești au plecat la colindat. Spectacol excepțional la Consiliul Local - VIDEO

Aflat la prima ediție, evenimentul este organizat de Consiliul Județean Prahova, care a decis să recompenseze elevii și profesorii care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare.

Prin hotărâre de Consiliu Județean, aleșii au aprobat ca din bugetul județului să fie alocată suma de 350.000 de lei pentru premierea elevilor.

Din totalul de 451 de elevi care au obținut locul I la diverse concursuri și olimpiade școlare, peste 200 au obținut rezultate deosebite la diverse competiții sportive. Fiecare elev a fost recompensat cu suma de 500 de lei.

Cei care nu au fost prezenți astăzi la festivitate au la dispoziție numai trei zile pentru a-și ridica premiile, de la Palatul Administrativ. În caz contrar, banii vor ajunge la Trezorerie. Important este și faptul că banii pot fi ridicați numai în baza unui act de identitate al elevului. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.