fbpx

952dac75-0513-4d6c-a3cf-4ff35b7e7021.jpg

226 de profesori și 451 de elevi din Prahova au fost premiați luni pentru rezultatele obținute în cursul anului școlar 2017 - 2018, la concursurile și olimpiadele școlare. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Prahova, care a alocat în acest an 350.000 de lei pentru premierea elevilor Prahova cu rezultate excepționale.

,,Gala de Excelență a Învățământului Prahovean" a reunit luni, la Palatul Administrativ din Ploiești, sute de elevi și profesori din Prahova.

Evenimentul a debutat cu un spectacol de excepție al unui grup de elevi de la Colegiul de Artă Carmen Sylva din Ploiești, clasa Canto Muzică Tradițională, coordonați de profesorii Adela Dumitru, Nicoleta Stoica și Mihai Ioniță.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Elevii de la Colegiul de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești au plecat la colindat. Spectacol excepțional la Consiliul Local - VIDEO

Aflat la prima ediție, evenimentul este organizat de Consiliul Județean Prahova, care a decis să recompenseze elevii și profesorii care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare.

Prin hotărâre de Consiliu Județean, aleșii au aprobat ca din bugetul județului să fie alocată suma de 350.000 de lei pentru premierea elevilor.

Din totalul de 451 de elevi care au obținut locul I la diverse concursuri și olimpiade școlare, peste 200 au obținut rezultate deosebite la diverse competiții sportive. Fiecare elev a fost recompensat cu suma de 500 de lei.

Cei care nu au fost prezenți astăzi la festivitate au la dispoziție numai trei zile pentru a-și ridica premiile, de la Palatul Administrativ. În caz contrar, banii vor ajunge la Trezorerie. Important este și faptul că banii pot fi ridicați numai în baza unui act de identitate al elevului. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg