fbpx

afis-bal-2018.jpg

Cea de a doua ediție a „Balului Filarmonicii” va avea loc în acest an la Sala Coloanelor a Palatului Culturii. Pe scenă va urca în premieră Corul Filarmonicii, condus de dirijorul Eduard Dinu, cu un program extraordinar ce cuprinde cântece de iarnă și colinde.

Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești împreună cu Primăria Municipiului Ploieşti, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Prahova, sponsorii şi partenerii instituţiei, organizează sâmbătă, 22 decembrie 2018, ora 18.00, cea de-a doua ediţie a „Balului Filarmonicii”, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii.

„Balul Filarmonicii”, eveniment cultural prin excelență, devine unul cu tradiție pentru ploieșteni, fiind găzduit de o clădire emblematică a municipiului Ploiești, capodoperă arhitecturală ce reprezintă o mică parte a centrului vechi.
Programul artistic va permite invitaţilor noştri reîntâlnirea cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii, care se va afla sub bagheta dirijorală a maestrului Ilarion Ionescu-Galați, și renumiţii solişti Cezar Ouatu (contratenor) și Nicoleta Tudorache (țambal), precum și cu Ploiești Jazz Trio (Sorin Zlat - pian, Răzvan Cojanu - contrabas și Laurențiu Ștefan - tobe), care o vor avea alături pe Luiza Zan, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului românesc”, a anunțat Filarmonica Paul Constantinescu, din Ploiești.

În cadrul galei, oaspeții vor avea parte de un dineu cu un meniu sofisticat și băuturi alese, iar atmosfera clasică de bal va fi întreținută de dansatorii de vals de la „Alla Dance”, cel mai prestigios club de dans din judeţul Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dress Code-ul evenimentului este „Black Tie”, iar biletele sunt disponibile la prețul de 160 de lei și se găsesc online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, precum și la Casa de Bilete a Filarmonicii, din str. Anton Pann nr. 5.

SURSA foto- Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg