premiere.jpg

Consiliul Județean Prahova organizează prima ediție a „Galei de Excelență a Învățământului Prahovean”, eveniment dedicat elevilor și profesorilor care, în decursul acestui an, au obținut cele mai bune rezultate la concursuri și olimpiade.

Prima ediție a Galei de Excelență a Învățământului Prahovean va avea loc luni, 17 decembrie 2018, începând cu ora 13:30, la Sala Europa a Palatului Administrativ.

„În cadrul acestei manifestări vor fi premiați de către conducerea administrației județene elevii și profesorii, care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile școlare județene din anul școlar 2017-2018”, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Fabrica de talente. Fost elev olimpic al Colegiului Național „Mihai Viteazul”, premiat de Universitatea Oxford: „Important este să înveți cum să înveți” - VIDEO

Un astfel de eveniment este organizat anual și de Primăria Municipiului Ploiești, sub egida: „Elevul și profesorul anului”.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.