fbpx

consiliul-judetean-prahova.jpg

Prin hotărâre de Consiliu Județean, la Prahova vor fi stabilite prețurile medii la produsele agricole, tarife în funcție de care vor fi încheiate, în 2019, contractele cadru de concesiune pentru suprafețele agricole.

Potrivit legii, Consiliul Județean Prahova are obligația de a stabili prețul mediu pentru produsele agricole, inclusiv pentru iarbă..

„Stabilirea prețurilor medii ce urmează a fi aprobate este necesară având în vedere prevederile Codului Fiscal adoptat prin Legea nr. 227/2015, cu modificările și completările ulterioare, precum și faptul că pe raza județului Prahova există persoane fizice și juridice care dețin terenuri agricole în calitate de proprietari, uzufructuari sau
cu alt titlu, care primesc redevențe în natură, respectiv, în produse agricole, pentru cedarea folosinței pământului prin închiriere sau arendare”, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul de hotărâre va fi supus votului în viitoarea ședință a Consiliului Județean Prahova, care urmează să aibă loc săptămâna viitoare.

Propunere cu prețurile medii la produse agricole și la iarbă:

preturi-produse-agricole.jpg

agricole.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg