consiliul-judetean-prahova.jpg

Prin hotărâre de Consiliu Județean, la Prahova vor fi stabilite prețurile medii la produsele agricole, tarife în funcție de care vor fi încheiate, în 2019, contractele cadru de concesiune pentru suprafețele agricole.

Potrivit legii, Consiliul Județean Prahova are obligația de a stabili prețul mediu pentru produsele agricole, inclusiv pentru iarbă..

„Stabilirea prețurilor medii ce urmează a fi aprobate este necesară având în vedere prevederile Codului Fiscal adoptat prin Legea nr. 227/2015, cu modificările și completările ulterioare, precum și faptul că pe raza județului Prahova există persoane fizice și juridice care dețin terenuri agricole în calitate de proprietari, uzufructuari sau
cu alt titlu, care primesc redevențe în natură, respectiv, în produse agricole, pentru cedarea folosinței pământului prin închiriere sau arendare”, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul de hotărâre va fi supus votului în viitoarea ședință a Consiliului Județean Prahova, care urmează să aibă loc săptămâna viitoare.

Propunere cu prețurile medii la produse agricole și la iarbă:

preturi-produse-agricole.jpg

agricole.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.