bani-localitati.jpg

Consiliul Județean Prahova s-a întrunit, în ședință de îndată, pentru repartizarea sumelor alocate de Guvern pentru unitățile administrativ teritoriale din județ. Cele mai mari sume au fost repartizate orașelor Bușteni și Băicoi, respectiv câte 500.000 de lei pentru fiecare localitate.

„Ședința Consiliului Județean Prahova a avut caracter de îndată, urgența fiind dată de faptul că banii trebuie să fie cheltuiți până la finalul anului. Suma repartizată la Prahova a fost de peste 11,5 milioane de lei, având ca destinație orașele și comunele din Prahova, existând posibilitatea de plată a arieratelor sau pentru programul de dezvoltare. La Prahova, sumele sunt destoinate pentru programul de dezvoltare . Suplimentar, Consiliul Județean Prahova a beneficiat de repartizarea a circa 6 milioane  de lei, sumă direcționată către DGASPC Prahova”, a precizat Bogdan Toader,  președintele Consiliului Județean Prahova.

Astfel, Sinaia a primit 300.000 de lei, Urlați - 150.000 de lei, Slănic - 150.000 de lei, iar Boldești - Scăeni - 200.000 de lei, potrivit președintelui Consiliului Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În timpul ședinței, față de anexa cu localități propusă, au existat modificări, câteva autorități locale anunțat că nu mai au timpul fizic să cheltuiască banii. Este cazul localității Baba Ana, care a avut inițial repartizată suma de 50.000 de lei.

Anexa la proiectul de hotărâre cu sumele repartizate în teritoriu.

02434ee3-8a67-4b69-a62c-c9f8f90facd6.jpg

f8d8d350-5cea-45bb-becd-181df1444605.jpg

1784b1e9-5487-4789-999c-146d64b9ddb3.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.