consiliul-local-ploiesti.jpg

Cele 32 de proiecte au figurat joi, pe ordinea de zi a Consiliului Local, însă au fost retrase pe motiv că decizia ar urma să facă obiectul unui singur proiect de hotărâre, care să includă o anexă cu toate imobilele și terenurile pentru care se propune impozitarea, în 2019, cu 200% - 500%.

Încă de anul trecut aleșii locali ploieșteni au decis că proprietarii clădirilor și terenurilor din municipiu, care nu sunt îngrijite, să fie fie sancționați printr-o suprataxare. 

Citește și: Zeci de imobile și terenuri neîngrijite din Ploiești vor avea impozitul majorat, în 2019, între 200% și 500%

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Joi, pe ordinea de zi, 32 de proiecte de hotărâri au făcut obiectul unui astfel de proiect, însă acestea au fost retrase de pe ordinea de zi, pe motiv că, ulterior, vor face obiectul unui singur proiect în care se va regăsi o anexă cu toate imobilele și terenurile care urmează, în 2019, să fie supra taxate, impozitele urmând să fie cu 200% sau chiar cu 500% mai mari.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.