48086985_973565962834195_627257085700079616_n.jpg

Situat în cartierul Cina, din Ploiești, supermarketul Maya pare sufocat de gunoi. 

Problema gunoiului este departe de a fi rezolvată în Ploiești. După greva de săptămâna trecută, când timp de două zile angajații au refuzat să mai lucreze, din cauza întârzierii salariilor, situația nu a revenit la normal.

Problemele au apărut de mai bine de un an. Platforme de colectare insuficiente, necalibrate conform necesităților, probleme cu efectuarea plăților către prestator și un număr insuficient de utilaje specifice activității.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Responsabilitatea a devenit o minge de ping pong, care țopăie de la Primăria Ploiești la operatorul Rosal.

Ploieștenii nu au nicio vină, însă ei au de suferit în mod direct. Persoane fizice sau agenți economici, toți au ajuns să suporte consecințele lipsei de asumare și a lipsei curajului de a se lua decizii radicale. Nu este greu de anticipat ce urmează să se întâmple în luna decembrie, în cazul în care vor exista, din nou, întârzieri la plata salariilor.

Problema nu este doar în Ploiești, ci și în celelalte localități unde operează Rosal-ul. Indiferent a cui este vina și cum este aceasta împărțită, foarte curând oamenii vor reacționa, pentru că este inadmisibil ca un oraș ca Ploieștiul, în 2018, să se transforme într-o imensă ghenă de gunoi.

Imaginea cu situația din fața supermarketului Maya ne-a fost oferită de o cititoare, la fel de revoltată, ca oricare alt ploieștean de bun simț.

48086985_973565962834195_627257085700079616_n.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.