download (3).jpg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”Primăria Ploiești scumpește parcarea în funcție de zonă. În centru, o oră de parcare va costa 5 lei, mai scump decât la privat”, primarul Adrian Dobre a reacționat.

Edilul a sustinut marți, în cadrul unei conferințe de presă, că proiectul privind creșterea tarifelor în zona centrală, inițiat de viceprimarul PSD, Cristian Ganea, nu se justifică atât timp cât nu sunt oferite servicii de calitate pentru ploieșteni.

Proiectul, aflat în dezbatere, publicat pe site-ul Primăriei Ploiești, prevede tarife diferențiate în funcție de anumite zone, cuprinse între 3 și 5 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

SGU administrează aproximativ 1.800 de locuri de parcare cu plată din Ploiești, în condițiile în care la nivelul municipiului sunt înregistrate la fiscul local aproximativ 90.000 de autoturisme.

VIDEO Înregistrarea conferinței susținută astăzi de primarul Ploieștiului:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.