artificii-ploiesti.JPG

Ploieștenii vor putea întâmpina noul an cu focuri de artificii. Anul acesta, municipalitatea ploieșteană este dispusă să plătească 16.800 de lei pentru spectacolul pirotehnic din Noaptea de Revelion.

Primăria Ploiești, prin RASP Ploiești, a scos la licitație serviciile specifice pentru spectacolul pirotehnic de Anul Nou.

Dacă licitația va fi finalizată rapid, pe data de 31 decembrie, la ora 24.00, ploieștenii vor putea să admire focurile de artificii din zona Parcului Toma Socolescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Spectacolul pirotehnic va avea o durată de 10 - 12 minute, câștigătorul licitației fiind obligat să ofere focuri de artificii în șapte culori și cu 15 efecte, inclusiv cu „efecte aeriene tip bombițe”, potrivit caietului de sarcini.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.