lucrari-carosabil-primaria-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești a anunțat că, joi seară, în intervalul orar 18.00-22.00, se vor efectua lucrări de frezare a carosabilului în două zone ale Ploieștiului.

Lucrările de frezare vizează în zona rondului I de pe Bulevardul Independenței. Potrivit Primăriei Ploiești, pe lângă llucrările de frezare de pe Bulevardul Independenței, vor fi executate lucrări similare pe tronsonul: strada Emile Zola - Hale (Coreco).

„Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban””, a precizat Primăria Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Municipalitatea ploieșteană îi roagă pe conducătorii auto să utilizeze rute ocolitoare în perimetrele menționate și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.