fbpx

lucrari-carosabil-primaria-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești a anunțat că, joi seară, în intervalul orar 18.00-22.00, se vor efectua lucrări de frezare a carosabilului în două zone ale Ploieștiului.

Lucrările de frezare vizează în zona rondului I de pe Bulevardul Independenței. Potrivit Primăriei Ploiești, pe lângă llucrările de frezare de pe Bulevardul Independenței, vor fi executate lucrări similare pe tronsonul: strada Emile Zola - Hale (Coreco).

„Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban””, a precizat Primăria Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Municipalitatea ploieșteană îi roagă pe conducătorii auto să utilizeze rute ocolitoare în perimetrele menționate și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg