fbpx

ploiesti-buget-rectificare-bani.jpg

Ultima rectificare de buget din acest an ar putea să aducă și o veste bună pentru buget. Ploieștiul a primit mult așteptatele sume din IVG de la Direcția de Finanțe, fapt care ar putea să echilibreze bugetele unor instituții din subordinea Consiliului Local Ploiești, dar și să acopere necesarul pentru plata unor servicii publice.

Suma aferentă din IVG repartizată de Direcția de Finanțe pentru Ploiești este de aproximativ 12 milioane de lei. Vestea este una pe cât se poate de bună, în contextul în care fondurile sunt necesare pentru plata unor servicii publice efectuate inclusiv de TCE și SGU, dar și pentru echilibrarea bugetelor instituțiilor din subordinea Consiliului Local.

„Avem în analiză situația fiecărui buget în parte, a fiecărei instituții în parte. Mai avem de asigurat finanțarea, susținerea bugetară pentru o serie de servicii publice”, a anunța Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Săptămâna viitoare ar urma să aibă loc o ședință de Consiliu Local pentru aprobarea rectificării de buget, în contextul sumelor primite de la Direcția de Finanțe. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg