ploiesti-buget-rectificare-bani.jpg

Ultima rectificare de buget din acest an ar putea să aducă și o veste bună pentru buget. Ploieștiul a primit mult așteptatele sume din IVG de la Direcția de Finanțe, fapt care ar putea să echilibreze bugetele unor instituții din subordinea Consiliului Local Ploiești, dar și să acopere necesarul pentru plata unor servicii publice.

Suma aferentă din IVG repartizată de Direcția de Finanțe pentru Ploiești este de aproximativ 12 milioane de lei. Vestea este una pe cât se poate de bună, în contextul în care fondurile sunt necesare pentru plata unor servicii publice efectuate inclusiv de TCE și SGU, dar și pentru echilibrarea bugetelor instituțiilor din subordinea Consiliului Local.

„Avem în analiză situația fiecărui buget în parte, a fiecărei instituții în parte. Mai avem de asigurat finanțarea, susținerea bugetară pentru o serie de servicii publice”, a anunța Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Săptămâna viitoare ar urma să aibă loc o ședință de Consiliu Local pentru aprobarea rectificării de buget, în contextul sumelor primite de la Direcția de Finanțe. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.