04095054-48fd-4d46-9ba4-4be78e1e88f4.jpg

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat că va solicita încă o dată rezilierea contractului de salubritate de la Ploiești.

În acest sens va demara un sondaj la nivelul populației prin care va solicita să spună dacă este sau nu mulțumită de acest serviciu.

Ieri noapte, primarul Adrian Dobre a solicitat RASP și Poliției Locale să efectueze un control pe tema modului în care se desfășoară activitatea serviciului de salubritate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dată fiind situatia, cele două instituții din subordinea Consiliului Local au dat alte 21 de amenzi în cuantum de 90.000 de lei, potrivit primarului Adrian Dobre.

,,Fac un apel la cetățeni să sprijine această campanie de strângere de semnaturi", a precizat Adrian Dobre, primarul Ploiestiului.

04095054-48fd-4d46-9ba4-4be78e1e88f4.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.