fbpx

casute-targ-craciun.jpg

Ploieștiul a ratat și în acest an să aibă un spectaculos Târg de Crăciun. De vină ar fi, din câte se pare, o hotărâre de Consiliu Local aprobată la finele lunii noiembrie, prin care taxa de folosință a căsuțelor din lemn a ajuns la 200 de lei /zi.

Anul acesta, zona centrală a Ploieștiului a fost intens iluminată ornamental. Brazii încărcați cu beculețe, elementele ornamentale 3 D, dar și concertele care au loc pe durata sărbătorilor de iarnă pe scena montată la Palatul Culturii sunt numai o parte dintre surprizele pregătite anul acesta de municipalitate. 

Acesta este și motivul pentru care, tot de anul acesta, căsuțele pentru comercializarea produselor tradiționale au fost amplasate în zona centrală. Singurul inconvenient este că nu s-a reușit închirierea lor.

O singură căsuță, dintr-un total de 20, era deschisă la Târgul de Crăciun, miercuri noapte, în ajun de Moș  Nicolae. Motivul se pare că ar fi, spun autoritățile, taxa de folosință mult prea mare.

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local aprobate la finele lunii noiembrie taxa de folosință este de 200 de lei/căsuță/zi. Mult prea mult spun comercianții, care și-au făcut o serie de calcule și au ajuns la concluzia că, dacă mai adaugă și utilitățile, nu este rentabil să vinzi produse tradiționale la Târgul de Crăciun din Ploiești.

20181204_134920.jpg

20181204_134945.jpg

20181204_134920.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Duminică, 17 Februarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

VIDEO: Taximetrist ploieștean iresponsabil

Un taximetrist ploieștean a dat o probă de condus pentru care nu ar trebui să mai șofeze. Cum arată o situație care generează accidente. Intersecția Nord, Ploiești, sâmbătă după amiaza. Un...