IMG_20181205_073439_2c023.jpg

Întârzierile salariale au dus la două zile de proteste ale angajaților de la Rosal.

Miercuri, după ora 13, conducerea Rosal a anunțat dezamorsarea conflictului și reluarea activității.

La protest au participat și șoferii autospecialelor folosite la ridicarea gunoiului, astfel încât activitatea operatorului era complet blocată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Greva a afectat zeci de mii de gospodării din Ploiești și alte numeroase localități din județ unde operează Rosal.

Reprezentanții conducerii societății susțin că sunt în plin proces de recuperare a creanțelor astfel încât să fie plătite salariile restante și își cer scuze pentru disconfortul creat populației.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.