lift-primaria-ploiesti.jpg

De câteva zile este forfotă mare la noul sediu al Primăriei Ploiești, în fosta clădire Petrom. Asta pentru că activitatea administrației locale s-a mutat în noul sediu din Piața Eroilor. Un anunț postat în liftul panoramic le umbrește însă bucuria angajaților de a lucra în birourile ultra spațioase.

Activitatea Primăriei Ploiești se va desfășura, începând de astăzi, numai în fostul sediu Petrom din Piața Eroilor.

Aici au fost mutate birourile mai multor direcții din cadrul Primăriei Ploiești. Este vorba despre Direcția Tehnic Investiții, Direcția de Urbanism și Direcția de Patrimoniu. Tot aici funcționează, de peste un an ASSC, activitatea Casei de Cultură IL Caragiale, dar sunt și câteva birouri de la Teatrul Toma Caragiu și de la Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vor rămâne în sediile actuale Poliția Locală Ploiești, SPFL și Serviciului Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești (SPLCEP).

Cert este că, încă de săptămâna trecută, angajații din Primăria Ploiești au început să se mute în noile birouri pentru a-și desfășura activitatea.

Vorbim de spații extrem de generoase, clădirea fiind dotată inclusiv cu holuri imense. Singurul lucru care îi sperie pe angajați se pare că este un anunț. În interiorul liftului panoramic, cel din care se poate observa zona sensului giratoriu de la Catedrală, există un anunț destul de îngrijorător.

„Nu folosiți liftul decât în interes de serviciu! Nu vă plimbați fără un scop anume. (Pentru a nu fi bănuit de comiterea unor ilegalități)”, este mesajul care este postat chiar pe unul dintre pereții liftului, în imediata apropiere a instrucțiunilor de folosire.

Momentan, angajații Primăriei Ploiești nu știu dacă mesajul era și înainte ca în fosta clădire Petrom să se mute activitatea administrației locale sau este o nouă măsură de prevenire a utilizării liftului panoramic în exces.

46adaf1e-f25c-4b25-a5a4-83cf0e3f38fb.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...