lift-primaria-ploiesti.jpg

De câteva zile este forfotă mare la noul sediu al Primăriei Ploiești, în fosta clădire Petrom. Asta pentru că activitatea administrației locale s-a mutat în noul sediu din Piața Eroilor. Un anunț postat în liftul panoramic le umbrește însă bucuria angajaților de a lucra în birourile ultra spațioase.

Activitatea Primăriei Ploiești se va desfășura, începând de astăzi, numai în fostul sediu Petrom din Piața Eroilor.

Aici au fost mutate birourile mai multor direcții din cadrul Primăriei Ploiești. Este vorba despre Direcția Tehnic Investiții, Direcția de Urbanism și Direcția de Patrimoniu. Tot aici funcționează, de peste un an ASSC, activitatea Casei de Cultură IL Caragiale, dar sunt și câteva birouri de la Teatrul Toma Caragiu și de la Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vor rămâne în sediile actuale Poliția Locală Ploiești, SPFL și Serviciului Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești (SPLCEP).

Cert este că, încă de săptămâna trecută, angajații din Primăria Ploiești au început să se mute în noile birouri pentru a-și desfășura activitatea.

Vorbim de spații extrem de generoase, clădirea fiind dotată inclusiv cu holuri imense. Singurul lucru care îi sperie pe angajați se pare că este un anunț. În interiorul liftului panoramic, cel din care se poate observa zona sensului giratoriu de la Catedrală, există un anunț destul de îngrijorător.

„Nu folosiți liftul decât în interes de serviciu! Nu vă plimbați fără un scop anume. (Pentru a nu fi bănuit de comiterea unor ilegalități)”, este mesajul care este postat chiar pe unul dintre pereții liftului, în imediata apropiere a instrucțiunilor de folosire.

Momentan, angajații Primăriei Ploiești nu știu dacă mesajul era și înainte ca în fosta clădire Petrom să se mute activitatea administrației locale sau este o nouă măsură de prevenire a utilizării liftului panoramic în exces.

46adaf1e-f25c-4b25-a5a4-83cf0e3f38fb.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg