fbpx

florin-anghel.jpg

Înata Curte de Casație și Justiție a dat verdicutul astăzi în dosarul ”Ciuperceasca”. Pe lângă deputatuul PSD Prahova, Andreea Cosma, au mai fost condamnați la închisoare și fostul președinte al CJ Prahova, Florin Anghel, respectiv fostul consilier județean Dănuț Cornea.

Astfel, potrivit ziare.com, Florin Anghel a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru instigare la infractiunea de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Fostul consilier judetean Danut Marcel Cornea, fost presedinte al CA al Parcului Industrial Plopeni, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Sechestru pe apartamentele condamnaților

Instanta a mentinut masurile asiguratorii din acest caz, puse in cazul celor trei persoane: Andreea Cosma, Danut Cornea si Florin Anghel.

In cazul Andrei Cosma este vorba de 3 apartamente in Bucuresti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Minuta sentinței:

"Admite actiunea civila formulata de S.C. Plopeni Industrial Parc S.A si obliga inculpatii Cornea Danut Marcel, Anghel Florin Serghei si Cosma Andreea, la plata, in solidar, catre partea civila a sumei de 10.674.784 lei, reprezentand prejudiciul cauzat ca urmare a instrainarii bunurilor imobile din cadrul activului "Ciuperceasca". Retine contributia egala la producerea acestui prejudiciu in sarcina inculpatilor Cornea Danut Marcel si Anghel Florin Serghei, in cote de cate 40% si in cota de 20% pentru inculpata Cosma Andreea".

Cei trei inculpati au fost obligati si la plata cheltuielilor judiciare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg