semaforizare-trafic-ploiesti.jpg

13 intersecții și cinci treceri de pietoni din Ploiești ar urma să fie dotate cu sisteme de semaforizare noi. Primăria Ploiești a prevăzut pe lista proiectelor prioritare, încă de anul trecut,  dotarea intersecțiilor cu noi instalații de semaforizare.

Noile semafoare sunt dotate cu un sistem de dirijare, care să permită pe viitor conectarea la un management de trafic.

Citește și: Lista intersecțiilor din Ploiești unde se modernizează semafoarele și trecerile de pietoni

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Încă de anul trecut, Primăria Ploiești a anunțat intenția de modernizarea a 13 intersecții și cinci treceri de pietoni.

Primele dispozitive de semaforizare au fost deja montate pe Bulevardul Independenței din Ploiești, existând posibilitatea de modificare a culorii semaforului pentru pietoni, cu ajutorul unor „butoni de trecere”.

b7e48c66-67e0-40ce-9d32-527b3dcf5bf2.jpg

3345d311-5b4a-4dc5-9b14-04de6e791183.jpg

1c68f432-0285-47a6-a487-b5f6807db930.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.