WhatsApp Image 2018-12-01 at 11.21.00 (1).jpeg

Pentru că parada militară de 1 Decembrie s-a încheiat înainte de ora de începere anunțată inițial, Primăria Ploiești își cere scuze.

Comunicatul Primăriei Ploiești:

”În contextul decalajului aparut in timpul actiunilor, din aceasta dimineata, care au fost incluse in programul oficial, destinat marcarii  Zilei Naționale a României, facem precizarea ca, ceremonialul militar a fost stabilit, organizat si desfasurat exclusiv de Garnizoana Ploiesti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Gafă de program la parada militară

Municipalitatea isi cere scuze ploiestenilor pentru situatia determinata de decalajul de organizare creat de Garnizoana Ploiesti fata de programul initial anuntat de institutia noastra”.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.