0af8cdd9-2913-41c9-9ad8-fec80d6c3199.jpg

Continuă să curgă reclamațiile, din toate cartierele ploieștene, acolo unde gunoaiele ne fac să arătăm ca un oraș din lumea a treia.

Vin zilnic imagini cu tomberoane pline, neridicate la timp, cu coșuri stradale pline ochi, cu saci lăsați pe lângă stâlpii de iluminat public.

Nu am făcut o obsesie din a publica astfel de imagini zilnic, dar am făcut o obsesie din a spera că vom avea un oraș civilizat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imaginile de astăzi sunt de pe strada Siret, acolo unde ieri ar fi fost zi de ridicare a gunoiului. Ziua a trecut, gunoiul a rămas. Exemplele pot continua, însă deja sunt irelevante, atât timp cât problema este generalizată.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Problema are două cauze: nici serviciul de salubritate nu funcționează conform necesităților orașului, dar și unii dintre noi nu prea au ce să caute într-o comunitate civilizată.

Drept care, pentru că mâine este Ziua Națională, hadeți să facem un exercițiu comun: apelul pentru Rosal și SGU este să ”facă orașul Lună”, iar noi promitem să nu mai aruncăm gunoiul pe stradă. dacă de iese asta, atunci suntem români. Dacă nu, tot români suntem, dar unii murdari. 

0af8cdd9-2913-41c9-9ad8-fec80d6c3199.jpg

639e2b3a-da8f-4fcf-9d23-a93342f319c9.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.