masuri-palatul-administrativ.jpg

Măsură drastică la Consiliul Județean Prahova, după ce doi ani la rând sumele alocate pentru investiții nu au fost cheltuite. Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că angajații instituției trebuie să știe că există și o astfel de posibilitate de sancționare a celor care nu-și facă treaba.

„Mai întâi am solicitat avizul ANFP pentru desființarea a două posturi: desființarea unui post de director adjunct la Direcția Tehnică și desființarea unui post de șef Serviciu la Direcția Tehnică. Nu consider că au reușit să îndeplinească condițiile necesare pentru menținerea în aceste funcții”, a anunțat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, precizând că, inițial, a fost făcută o analiză pe această temă. .

Problema principală este că, nici în acest an, nu s-a reușit consumarea bugetului alocat pentru investiții. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cineva trebuia să fie vinovat. Și cei mai mulți bani au fost alocați pe proiecte de investiții la Direcția Tehnică”, a explicat Bogdan Toader, miercuri, în timpul ședinței Consiliului Județean Prahova.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

„Ori muncim cu toții, ori, dacă nu, modificăm organigrama și statul de funcții”, a susținut Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Cele două persoane sancționate prin desființarea posturilor își vor desfășura în continuare activitatea la nivelul Consiliului Județean însă, la final de lună, vor primi mai puțin bani la salariu.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.