fbpx

masuri-palatul-administrativ.jpg

Măsură drastică la Consiliul Județean Prahova, după ce doi ani la rând sumele alocate pentru investiții nu au fost cheltuite. Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că angajații instituției trebuie să știe că există și o astfel de posibilitate de sancționare a celor care nu-și facă treaba.

„Mai întâi am solicitat avizul ANFP pentru desființarea a două posturi: desființarea unui post de director adjunct la Direcția Tehnică și desființarea unui post de șef Serviciu la Direcția Tehnică. Nu consider că au reușit să îndeplinească condițiile necesare pentru menținerea în aceste funcții”, a anunțat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, precizând că, inițial, a fost făcută o analiză pe această temă. .

Problema principală este că, nici în acest an, nu s-a reușit consumarea bugetului alocat pentru investiții. 

„Cineva trebuia să fie vinovat. Și cei mai mulți bani au fost alocați pe proiecte de investiții la Direcția Tehnică”, a explicat Bogdan Toader, miercuri, în timpul ședinței Consiliului Județean Prahova.

„Ori muncim cu toții, ori, dacă nu, modificăm organigrama și statul de funcții”, a susținut Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Cele două persoane sancționate prin desființarea posturilor își vor desfășura în continuare activitatea la nivelul Consiliului Județean însă, la final de lună, vor primi mai puțin bani la salariu.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg