transport-comun-1-decembrie.jpg

Festivitățile dedicate Zilei Naționale a României vor veni la pachet cu o serie de măsuri cu privire la circulația rutieră. Astfel, Primăria Ploiești a anunțat că, de 1 decembrie 2018, între orele 09.45 – 14.00, se închide circulația rutieră între intersecția străzilor Piața Victoriei cu Tache Ionescu /C.D. Gherea și sensul giratoriu din Piața Mihai Viteazul.

Cu ocazia festivităților prilejuite de Ziua Națională a României anumite trasee publice locale din Ploiești vor circula deviat.

Astfel, traseele 1 și 30, la sensul spre sud vor circula normal până în Piața Mihai Viteazul, apoi pe strada Gheorghe Doja (cu stație la Piața Mihai Viteazul și Colinii), Văleni, E. Zola (cu stație la Hale Catedrala), Soldat Erou Călin Cătălin, St. Greceanu, Nicolae Bălcescu, Gheorghe Lazăr și din Bulevardul Independenței traseu normal, cu stațiile aferente, a precizat Primăria Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Luminițele de sărbători se aprind la Ploiești pe 1 Decembrie

Nu se efectuează stațiile Piața Mihai Viteazul din Bulevardul Republicii și Galeriile Comerciale. La sensul spre nord se circulă pe aceeași rută ocolitoare, cu stațiile aferente, fără a se mai efectua stația de la Palatul Culturii.

„Traseul 7, la sensul spre Dorobanțul, din strada T. Ionescu va parcurge traseul Piața Victoriei, Gheorghe Lazăr, strada Dr. Bagdazar și în continuare traseu normal. Nu se mai efectuează stația Hale Catedrală. La sensul spre Rudului, după stația Bis. Armoniei se parcurg străzile M.Bravu, Gh.Lazar, Piața Victoriei, T. Ionescu și apoi parcursul cunoscut. Nu se efectuează statia Hale Coreco. Traseul 22b, la sensul spre Bariera Unirii, din strada T.Ionescu va parcurge Piața Victoriei, Gheorghe Lazar, strada Dr. Bagdazar și în continuare traseu normal. Nu se mai efectuează stația Hale Catedrală. Nu se mai efectuează stația Hale Catedrală. La sensul spre Auchan, după stația Bis.Armoniei se parcurg străzile Mihai Bravu, Gheorghe Lazăr, Piața Victoriei, T. Ionescu și apoi parcursul cunoscut. Nu se efectuează stația Hale Coreco”, a precizat Primăria Ploiești.

Citește și: 1 Decembrie la Ploiești: defilare cu torțe, fasole și cârnați, concerte și aprinderea luminițelor de sărbători

Trasee diferite vor exista și pentru traseele 39 b și 32, a mai precizat primăria Ploiești.

„Traseul 39b, la sensul Hale Catedrală, din strada T.Ionescu va parcurge Piața Victoriei, Gheorghe Lazăr, strada Dr. Bagdazar, Nicolae Bălcescu, St.Greceanu, Romană, Gheorghe Doja, Văleni. E. Zola. La sensul spre Cartier Vest, din E.Zola, Soldat Erou C. Cătălin, St. Greceanu, N. Bălcescu, Gheorghe Lazăr, Piața Victoriei, apoi T.Ionescu, I.L.C., Cantacuzino și apoi parcursul cunoscut. Traseul 32 se va scurta la Gara de Sud, iar traseul 35 și 35b se vor scurta la Faredo. Troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi înlocuite cu autobuze. La sensul spre Podul Înalt/Malu Rosu. din Bulevardul Independenței vor intra pe strada Jurnalist G.Dobre (cu stație comună cu traseul 2), C.T.Grigorescu, Kutuzov, Mărășesti, Rudului, Cantacuzino și apoi parcursul cunoscut. Nu se efectuează stațiile Palatul Culturii și Hale Coreco. La sensul spre sud, traseul 44 va circula normal până la intersecția cu strada Podul Înalt apoi, Cantacuzino (cu stații la Popa Farcaș și L.Tăutu), ILC, Rudului, Maramureș (cu stație la Liceu) iar din Bulevardul Independenței ruta normală. Nu se efectuează stațiile Traian, Sc.4, Galeriile Comerciale și Filarmonica Paul Constantinescu. Similar va circula și traseul 202 din stația L.Tautu (nu se efectuează Galeriile Comerciale și Filarmonica Paul Constantinescu). Traseul 402, la sensul spre Afi Palace după stația Zimbrului va merge înainte pe Cantacuzino (cu stații la Popa Farcaș și L.Tautu), ILC, T.Ionescu va parcurge strada Piața Victoriei, Gheorghe Lazăr, strada Dr. Bagdazar, N.Bălcescu, Poștei, Prelungire Apelor. Nu se efectuează stațiile NicolaeTitulescu, Traian, Sc.4, Liceul ILC. La sensul spre Lămâița, parcurs comun cu traseul 401 până la Piața Victoriei, apoi T.Ionescu, I.L.C., Cantacuzino și apoi parcursul cunoscut. În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate”, a mai anunțat Primăria Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...