spaga-salarii-spitalul-judetean-ploiesti.jpg

Campania anti-șpagă de la Spitalul Județean Ploiești, prin care pacienții au fost sfătuiți să nu mai ofere șpagă personalului medical, a deranjat o parte din personalul medical. Asta pentru că, la unitatea medicală, au apărut afișe cu veniturile obținute de medici, asistenți, infirmiere și brancardieri. Așa că, la scurt timp, o parte dintre afișe au fost deteriorate.  Aleșii județeni au solicitat conducerii unității medicale să continue campania. 

Campania a fost demarată săptămâna trecută, când Consiliul Județean Prahova a decis să posteze mai multe afișe la Spitalul Județean Ploiești cu veniturile personalului medical. La scurt timp însă s-a constatat că unele afișe au fost deteriorate. 

Citește și: Campanie anti-șpagă în spitalele din Prahova. Au fost dezvăluite salariile medicilor, asistentelor și infirmierelor din județean

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Unele dintre afișe au fost deteriorate, de aparținători, dar și de unii salariați. Mai avem afișe în rezervă și vom continua campania de informare”, a precizat directorul Spitalului Județean Ploiești.

„Avem salarii mărite. Nu ne trebuie șpagă”, este mesajul afișelor postate la Spitalul Județean Ploiești. 

„Această campanie de fapt și de drept are ca obiectiv necondiționarea actului medical. Despre acest lucru este vorba. Pentru a conștientiza, cei care beneficiază de actul medical, de adevăratele venituri, conform noii legi a salarizării”, a explicat Ludmila Sfârloagă, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.