fbpx

spaga-salarii-spitalul-judetean-ploiesti.jpg

Campania anti-șpagă de la Spitalul Județean Ploiești, prin care pacienții au fost sfătuiți să nu mai ofere șpagă personalului medical, a deranjat o parte din personalul medical. Asta pentru că, la unitatea medicală, au apărut afișe cu veniturile obținute de medici, asistenți, infirmiere și brancardieri. Așa că, la scurt timp, o parte dintre afișe au fost deteriorate.  Aleșii județeni au solicitat conducerii unității medicale să continue campania. 

Campania a fost demarată săptămâna trecută, când Consiliul Județean Prahova a decis să posteze mai multe afișe la Spitalul Județean Ploiești cu veniturile personalului medical. La scurt timp însă s-a constatat că unele afișe au fost deteriorate. 

Citește și: Campanie anti-șpagă în spitalele din Prahova. Au fost dezvăluite salariile medicilor, asistentelor și infirmierelor din județean

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Unele dintre afișe au fost deteriorate, de aparținători, dar și de unii salariați. Mai avem afișe în rezervă și vom continua campania de informare”, a precizat directorul Spitalului Județean Ploiești.

„Avem salarii mărite. Nu ne trebuie șpagă”, este mesajul afișelor postate la Spitalul Județean Ploiești. 

„Această campanie de fapt și de drept are ca obiectiv necondiționarea actului medical. Despre acest lucru este vorba. Pentru a conștientiza, cei care beneficiază de actul medical, de adevăratele venituri, conform noii legi a salarizării”, a explicat Ludmila Sfârloagă, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg