transbucegi-dj713.jpg

Finalizat în 2013, DJ 713 va fi deschis circulației de abia în acest an. Iar surprizele bune nu se opresc aici. Pentru prima dată de la realizarea DJ 713, supranumit Transbucegi, între Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Dâmbovița va fi realizat un parteneriat pentru realizarea deszăpezirii. Cu alte cuvinte, drumul va fi deschis și pe timpul iernii.

Consiliul Județean Prahova propune alocarea sumei de 200.000 de lei pentru încheierea asocierii între Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Dâmbovița privind deszăpezirea tronsonului de drum km 0+000-km 6+030 (DJ 713 Sinaia-Cabana Cuibul Dorului-Șaua Dichiului-Cabana Babele). 

Lucrările la DJ 713 au fost finalizate în 2013, însă ghinionul a făcut ca tronsonul de drum din Prahova să fie afectat de alunecări de teren. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul acesta, printr-un efort bugetar, Consiliul Județean Prahova a reușit să reabiliteze zonele afectate de alunecări de teren, iar recent a fost semnată recepția.

Citește și: DJ 713, supranumit Transbucegi, va fi deschis oficial la sfârșitul lunii octombrie - VIDEO

„Am convenit că vom asigura deszăpezirea într-o asociere cu județul Dâmbovița”, a precizat, la începutul lunii septembrie, Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.