fbpx

transbucegi-dj713.jpg

Finalizat în 2013, DJ 713 va fi deschis circulației de abia în acest an. Iar surprizele bune nu se opresc aici. Pentru prima dată de la realizarea DJ 713, supranumit Transbucegi, între Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Dâmbovița va fi realizat un parteneriat pentru realizarea deszăpezirii. Cu alte cuvinte, drumul va fi deschis și pe timpul iernii.

Consiliul Județean Prahova propune alocarea sumei de 200.000 de lei pentru încheierea asocierii între Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Dâmbovița privind deszăpezirea tronsonului de drum km 0+000-km 6+030 (DJ 713 Sinaia-Cabana Cuibul Dorului-Șaua Dichiului-Cabana Babele). 

Lucrările la DJ 713 au fost finalizate în 2013, însă ghinionul a făcut ca tronsonul de drum din Prahova să fie afectat de alunecări de teren. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul acesta, printr-un efort bugetar, Consiliul Județean Prahova a reușit să reabiliteze zonele afectate de alunecări de teren, iar recent a fost semnată recepția.

Citește și: DJ 713, supranumit Transbucegi, va fi deschis oficial la sfârșitul lunii octombrie - VIDEO

„Am convenit că vom asigura deszăpezirea într-o asociere cu județul Dâmbovița”, a precizat, la începutul lunii septembrie, Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!