autobuze-elevi-ploiesti.jpg

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat că, de anul viitor, în Ploiești, pe o anumită rută, va circula autobuzul elevilor.

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat că autobuzele pentru elevi vor circula, în primă fază, pe o anumită rută.

„Autobuzul respectiv va prelua numai elevi, iar în autobuz vor sta polițiști locali”, a precizat Adrian Dobre, care a precizat că va fi vorba despre un program pilot.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectu ar urma să devină funcțional la începutul anului viitor, autobuzele urmând să circule pe traseul 1, care va fi extins până la strada Găgeni.

Autobuzele pentru elevi ar urma să circule, potrivit primarului Adrian Dobre, de la Hipodrom, pe axa centrală, până în apripierea intersecției strada Găgeni cu Șoseaua Nordului.

Citește și: Proiectul ”Autobuzele elevilor”, susținut de parlamentarii prahoveni din toate partidele

Propunerea de introducere în circulație a unor autobuze strict pentru elevi a fost avansată, luna trecută, de deputatul Roberta Anastase (PNL), iar inițiativa a fost îmbrățișată de toți parlamentarii prahoveni.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.