fbpx

brad-craciun-ploiesti.jpg

Cu numai câteva zile înainte de Ziua Națională a României și de festivitățile de aprindere a iluminatului public ornamental, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat că în zona centrală va fi montat un brad de Crăciun, grație unei donații.

Anul acesta, Primăria Ploiești a ales ca, în fața Palatului Administrativ, acolo unde de obicei era montat tradiționalul brad, să fie amplasat Târgul de Crăciun.

Prin urmare, bradul de Crăciun, care va fi primit drept donație în acest an, va fi amplasat în zona de lângă fântâna arteziană situată de lângă Palatul Administrativ..

Citește și: El este ploieșteanul care a donat bradul de Crăciun Primăriei Ploiești

„Va fi și un brad, atât că nu va mai fi pe vechea locație, în centru, unde s-a făcut această cupolă, va fi unde este fântâna. S-a făcut fundație în apropierea fântânii. Va fi, la fel ca anul trecut, un brad care este donat”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești. Cât privește Orăşelul Copiilor acesta va fi organizat la Sala Sporturilor.

Citește și: Târgul de Crăciun va funcționa în fața Palatului Administrativ din Ploiești

„Noi avem evenimente organizate atât în zona parcării dintre Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu şi evenimente care vor fi organizate între Palatul Culturii și Palatul Administrativ", a precizat edilul Ploieștiului.

Festivitățile legate de aprinderea iluminatului public ornamental vor avea loc pe 1 Decembrie, în zona centrală a Ploieștiului, începând cu ora 19.00.

foto cu caracter informativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg