brad-craciun-ploiesti.jpg

Cu numai câteva zile înainte de Ziua Națională a României și de festivitățile de aprindere a iluminatului public ornamental, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat că în zona centrală va fi montat un brad de Crăciun, grație unei donații.

Anul acesta, Primăria Ploiești a ales ca, în fața Palatului Administrativ, acolo unde de obicei era montat tradiționalul brad, să fie amplasat Târgul de Crăciun.

Prin urmare, bradul de Crăciun, care va fi primit drept donație în acest an, va fi amplasat în zona de lângă fântâna arteziană situată de lângă Palatul Administrativ..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: El este ploieșteanul care a donat bradul de Crăciun Primăriei Ploiești

„Va fi și un brad, atât că nu va mai fi pe vechea locație, în centru, unde s-a făcut această cupolă, va fi unde este fântâna. S-a făcut fundație în apropierea fântânii. Va fi, la fel ca anul trecut, un brad care este donat”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești. Cât privește Orăşelul Copiilor acesta va fi organizat la Sala Sporturilor.

Citește și: Târgul de Crăciun va funcționa în fața Palatului Administrativ din Ploiești

„Noi avem evenimente organizate atât în zona parcării dintre Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu şi evenimente care vor fi organizate între Palatul Culturii și Palatul Administrativ", a precizat edilul Ploieștiului.

Festivitățile legate de aprinderea iluminatului public ornamental vor avea loc pe 1 Decembrie, în zona centrală a Ploieștiului, începând cu ora 19.00.

foto cu caracter informativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.