cladirea-petrom.jpg

Edilul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat, marți, că, începând cu data de 5 decembrie, primăria își va desfășura activitatea în fostul sediu Petrom, nu în Palatul Administrativ. 

Fostul sediu Petrom va fi, de săptămâna viitoare, sediul administrativ al Primăriei Ploiești. În prezent aici funcționează ASSC, dar și mai multe birouri ale Teatrului Toma Caragiu, Filarmonicii Paul Constantinescu, precum și ale Casei de Cultură IL Caragiale.

Din data de 5 decembrie, potrivit primarului Adrian Dobre, în fostul sediu Petrom va funcționa și registratura primăriei, iar aici va fi înființat și un ghișeu unic, astfel încât ploieștenii să nu mai fie plimbați de la o clădire la alta pentru diverse avize.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Singurele instituții care își vor păstra sediul actual sunt Serviciul Public Finanțe Locale, Poliția Locală Ploiești, precum Serviciul Public de Evidența Populației, dar și Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Fosta clădire a Petrom a fost donată Primăriei Ploiești în 2013, când a existat de altfel și propunerea ca imobilul să fie transformat în spital.

Ulterior, în urma discuțiilor purtate cu Petrom, prin hotărâre de Consiliu Local, s-a propus ca imobilul să fie destinat activităților socio-culturale.

De abia anul trecut, municipalitatea a demarat discuții ca fosta clădire Petrom să primească și destinația de sediu al Primăriei Ploiești.

„Primăria Municipiului Ploiești a demarat, recent, activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1. Facem precizarea că, mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate se va finaliza în data de 05 decembrie 2018, dată la care se va muta, în noul sediu, Registratura primăriei. În ceea ce privește Registratura Direcției Generale de Dezvoltare Urbană, menționăm faptul că, aceasta funcționează deja, la intrarea principală din noul sediu. Mulțumim comunității locale pentru înțelegerea de care dă dovadă, în contextul eventualelor sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.