fbpx

cladirea-petrom.jpg

Edilul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat, marți, că, începând cu data de 5 decembrie, primăria își va desfășura activitatea în fostul sediu Petrom, nu în Palatul Administrativ. 

Fostul sediu Petrom va fi, de săptămâna viitoare, sediul administrativ al Primăriei Ploiești. În prezent aici funcționează ASSC, dar și mai multe birouri ale Teatrului Toma Caragiu, Filarmonicii Paul Constantinescu, precum și ale Casei de Cultură IL Caragiale.

Din data de 5 decembrie, potrivit primarului Adrian Dobre, în fostul sediu Petrom va funcționa și registratura primăriei, iar aici va fi înființat și un ghișeu unic, astfel încât ploieștenii să nu mai fie plimbați de la o clădire la alta pentru diverse avize.

Singurele instituții care își vor păstra sediul actual sunt Serviciul Public Finanțe Locale, Poliția Locală Ploiești, precum Serviciul Public de Evidența Populației, dar și Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești.

Fosta clădire a Petrom a fost donată Primăriei Ploiești în 2013, când a existat de altfel și propunerea ca imobilul să fie transformat în spital.

Ulterior, în urma discuțiilor purtate cu Petrom, prin hotărâre de Consiliu Local, s-a propus ca imobilul să fie destinat activităților socio-culturale.

De abia anul trecut, municipalitatea a demarat discuții ca fosta clădire Petrom să primească și destinația de sediu al Primăriei Ploiești.

„Primăria Municipiului Ploiești a demarat, recent, activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1. Facem precizarea că, mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate se va finaliza în data de 05 decembrie 2018, dată la care se va muta, în noul sediu, Registratura primăriei. În ceea ce privește Registratura Direcției Generale de Dezvoltare Urbană, menționăm faptul că, aceasta funcționează deja, la intrarea principală din noul sediu. Mulțumim comunității locale pentru înțelegerea de care dă dovadă, în contextul eventualelor sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg