5e5624cd-68df-43cc-8c4c-47663f9213b1.jpg

Cu câteva zile înainte de deschiderea festivităților de 1 Decembrie, la Ploiești a început montarea celor 20 de căsuțe pentru Târgul de Crăciun.

Schimbarea majoră din acest an este ca Târgul de Crăciun nu va mai fi amenajat în zona pietonala de lângă Parcul Nichita Stănescu ci în fața Palatului Administrativ.

Târgul de Crăciun va funcționa pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

5e5624cd-68df-43cc-8c4c-47663f9213b1.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.