dosare-locuinte-primaria-ploiesti.jpg

Sfârșitul anului 2018 este termenul limită până la care ploieștenii își pot actualiza dosarele depuse pentru obținerea unei locuințe sociale sau destinate persoanelor care provin din imobilele care au făcut obiectul legilor proprietății.

„Primăria Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, aduce la cunoștința tuturor cetățenilor care figurează în evidențele Serviciului Locuințe Sociale cu dosare în vederea obținerii unei locuințe sociale sau locuințe destinate chiriașilor proveniți din imobilele care au făcut obiectul legilor proprietății ca acestea trebuie actualizate până la sfârșitul anului 2018, potrivit prevederilor Legii nr. 114 / 1996, republicata și actualizata, Legea privind locuințele”, a anunțat Primăria Ploiești. 

Potrivit municipalității, până la această dată se pot înregistra si dosarele noi care vor fi înscrise în lista cu ordinea de prioritate privind locuințele sociale, respectiv listele cu ordinea de prioritate privind chiriașii evacuați din imobilele care au făcut obiectul legilor proprietății, valabile pentru anul 2019.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Documentele vor fi depuse la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești - Serviciul Locuințe Sociale, situat în Ploiești, str. Piața Eroilor, nr. 1A”, a mai precizat Primăria Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.