fbpx

dosare-locuinte-primaria-ploiesti.jpg

Sfârșitul anului 2018 este termenul limită până la care ploieștenii își pot actualiza dosarele depuse pentru obținerea unei locuințe sociale sau destinate persoanelor care provin din imobilele care au făcut obiectul legilor proprietății.

„Primăria Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, aduce la cunoștința tuturor cetățenilor care figurează în evidențele Serviciului Locuințe Sociale cu dosare în vederea obținerii unei locuințe sociale sau locuințe destinate chiriașilor proveniți din imobilele care au făcut obiectul legilor proprietății ca acestea trebuie actualizate până la sfârșitul anului 2018, potrivit prevederilor Legii nr. 114 / 1996, republicata și actualizata, Legea privind locuințele”, a anunțat Primăria Ploiești. 

Potrivit municipalității, până la această dată se pot înregistra si dosarele noi care vor fi înscrise în lista cu ordinea de prioritate privind locuințele sociale, respectiv listele cu ordinea de prioritate privind chiriașii evacuați din imobilele care au făcut obiectul legilor proprietății, valabile pentru anul 2019.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Documentele vor fi depuse la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești - Serviciul Locuințe Sociale, situat în Ploiești, str. Piața Eroilor, nr. 1A”, a mai precizat Primăria Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg