calendar-ploiesti-elevi-carmen-sylva.jpg

Pentru al doilea an consecutiv, mai mulți elevi ai Colegiului de Artă Carmen Sylva au realizat un calendar al orașului, pentru 2019, de data aceasta tema aleasă fiind Centenarul.

Festivitatea de premiere a elevilor de la Colegiul de Artă Carmen Sylva a avut loc în cadrul ședinței Consiliului Local Ploiești. De data aceasta, tema aleasă pentru Calendarul 2019 a fost Centenarul.

Citește și: Ploieștiul în culorile elevilor de la Colegiul de Artă Carmen Sylva

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul trecut, tema aleasă a vizat clădirile emblematice ale orașului.

calendar-ploiesti.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.