tramvaiul-copiilor.jpg

Copiii din Ploiești vor avea parte și în acest an de o surpriză cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Conform tradiției, SC Transport Călători Express va pune în circulație un tramvai special pentru copii, pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Programul „Tramvaiul Copiilor” a fost implementat prima oară în urmă cu mai mulți ani, acesta efectuând curse gratuite pentru cei mici pe traseul Spitalul județean - Gara de Sud. 

„Încercăm ca și în acest an să punem în circulație un astfel de tramvai, la începutul lunii decembrie, iar cu ajutorul unor sponsorizări să oferim copiilor mici surprize. În cazul în care nu vom primi aceste sponsorizări vom cumpăra din surse noastre dulciuri pentru cei mici”, a susținut Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În anii trecuți, copiii au avut posibilitatea ca, pe tot traseul, să fie însoțiți gratuit de un adult. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...