acuzatii-directia-urbanism.jpg

Anunțul cu privire la sustragerea unor documente cu caracter oficial din cadrul Direcției de Urbanism a fost făcut, joi, de arhitectul șef al Ploieștiului, Cristina Herția, în timpul ședinței Consiliului Local Ploiești. 

Arhitectul șef al Ploieștiului, Cristina Herția, s-a plâns inițial de faptul că spațiul repartizat în noul sediu al Primăriei Ploiești, din fosta clădire Petrom, nu este unul adecvat, motiv pentru care nu este de acord cu mutarea. 

Ulterior, Cristina Herția, la întrebarea consilierului local Marius Mateescu cu privire la unele zvonuri legate de dispariția unor documente de la Direcția de Urbanism, a confirmat că „o grămadă de dosare lipsesc”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Răspunsul arhitectului șef al Ploieștiului a fost catalogat de mai mulți aleși locali drept acuzații extrem de grave..

„Unii chiar și-au însușit aceste documente. O să vină Procuratura să constatate ce și cum”, a susținut Cristina Herția, arhitectul Ploieștiului, care a precizat că lipsesc documente „inclusiv din 2016. O grămadă de dosare lipsesc”.

„Vă îndemn, și în calitate de consilier, și în calitate de avocat, ca mâine dimineață, la ora 09.00 să aveți înregistrată la Parchet plângerea pentru infracțiunile aferente acestei constatări. Nerealizarea acestei plângeri vă va pune pe dumneavoastră într-o poziție penală necuvenită mai ales că ne-ați informat pe noi”, a fost recomandarea consilierului local George Botez, președinte al ședinței Consiliului Local Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg