scandal-consiliul-local-ploiesti.jpg

Aleșii locali PSD, ALDE și PMP nu au fost de acord ca proiectul să fie introdus, joi, pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești, lucru care a generat discuții aprinse.

Propunerea a vizat contractarea unui credit în valoare de 188.712.306, care ar urma să aibă o perioadă de grație de 3 ani și o perioadă de rambursare de 10 ani.

Potrivit proiectului de hotărâre, banii din credit aveau ca destinație reabilitarea celor două pasaje pietonale subterane din zona Bulevardul București, construirea laboratorului de radioterapie cu energii înalte, absolut necesar pentru tratarea persoanelor bolnave de cancer, realizarea sensului giratoriu de la ieșire din Ploiești spre Bucov, dar și extinderea rețelei de canalizare și amenajarea locurilor de joacă, precum și continuarea lucrărilor de consolidare de la Spitalul Municipal Ploiești, reabilitarea mai multor străzi din municipiu și restaurarea fațadei Colegiului Național IL Caragiale..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aleșii locali de la PSD, ALDE și PMP au respins însă ca proiectul privind accesarea creditului să figureze pe ordinea de zi, pe motiv că, momentan, municipalitatea ploieșteană traversează o perioadă de criză, una dintre motivații fiind aceea că la capitolul de funcționare deficitul este de aproximativ 40 de milioane de lei.

Citește și: Credit de 27,5 milioane de lei, la Ploiești, pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene

Săptămâna trecută, aleșii locali ploieșteni au aprobat contractarea unui credit în valoare de 27,5 milioane de lei pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.