fasole-ciolan-ploiesti-1-decembrie.jpg

Ploieștenii sunt invitați, de 1 Decembrie, nu doar la parada militară, ci și la o porție de fasole și ciolan. Meniul a fost înlocuit cu o săptămână înainte de eveniment. Inițial, autoritățile au anunțat că participanții la manifestările de 1 Decembrie vor primi câte o porție de fasole cu cârnați.

4.000 de porții de fasole și ciolan vor fi pregătite pentru ploieșteni, de 1 Decembrie. Meniul a fost schimbat cu o săptămână înainte, având în vedere că organizatorii au dorit să marcheze, inclusiv la acest capitol, Centenarul.

„Anul acesta vor exista 4.000 de porții de fasole și ciolan. Nu va mai fi fasole cu cârnați”, a declarat Dan Dinu, directorul ASSC  Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajații de la Cantina de Ajutor Social din cadrul ASSC Ploiești deja au procurat produsele necesare pentru realizarea celor 4.000 de porții de fasole și ciolan.

Astfel, ASSC Ploiești a achiziționat 200 de kilograme de fasole, 80 de kilograme de ceapă, 160 de kilograme de ciolan afumat, 40 de cutii cu pastă de bulion, fiecare de 400 de grame, 200 de cutii cu roșii în bulion, de 400 de grame fiecare, 30 de litri de ulei, 4 kilograme de sare, 24 de plicuri cu piper și alte 16 plicuri cu foi de dafin. Tot special pentru acest meniu vor fi cumpărate 450 de pâini, fiecare cu o greutate de 300 de grame.

Fasolea va fi preparată la Cantina Socială din cadrul ASSC Ploiești. Chiar dacă pe 30 noiembrie va fi zi liberă pentru angajații ASSC, aceștia vor veni la muncă și vor lucra non-stop astfel încât pe 1 Decembrie cele 4.000 de porții să fie gata.

Anul acesta, manifestările vor fi organizate în zona Catedralei Sf. Ioan Botezătorul din Ploiești, iar participanții sunt invitați la fasole și ciolan în zona Parcului „Toma Socolescu”, de lângă Halele Centrale, cunoscut ca fiind „Parcul Foamei”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.