fbpx

liceul-ludovic-mrazek.jpg

Liceul Tehnic „Ludovic Mrazek” din Ploiești a avut o poveste destul de tristă. După ce unitatea de învățământ și-a pierdut personalitatea juridică, fiind pasat sub umbrela Colegiului Tehnic Anghel Saligny, anul acesta a fost închis, în ciuda milioanelor de euro care au fost alocate pentru reabilitarea și modernizarea clădirilor.

Anul școlar 2018 - 2019 a venit cu o modificare majoră. Liceul tehnic Ludovic Mrazek din Ploiești a fost închis, pe motiv că numărul elevilor care învățau aici era mult prea mic.

La o lună de la deschiderea anului școlar am vrut să vedem ce se întâmplă cu unitatea de învățământ unde porțile au fost zăvorâte cu lanțuri. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Liceul din Ploiești unde s-au băgat milioane de euro, dar care are lanțuri pe porți. Studiu de caz: Liceul Tehnologic „Ludovic Mrazek” - foto

Fosta unitate de învățământ avea, în luna octombrie, clasele sigilate. Singurele activități de la fostul liceu erau cele strict administrative, în sensul că arhiva și o parte din mobilier erau cărate la Colegiul Tehnic Anghel Saligny.

Mai nou, în ședința Consiliului Local Ploiești, de joi, se propune ca imobilele și bunurile care au aparținut fostului liceu tehnic să treacă din administrarea Colegiului Tehnic Anghel Saligny în administrarea Consiliului Local Ploiești.

Ce se va întâmpla cu aceste imobile și bunuri? Momentan nu se știe nimic. Clădirile sunt renovate și modernizate. Instalațiile de alimentare cu apă au fost înlocuite. La fel și tâmplăria, care acum este din termopan. Lucrările nu au vizat numai corpurile de clădire ale școlii, ci și căminul, unde, pe vremuri, primeau cazare mii de elevi.

proiect-liceu.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg