reabilitare-termica-ploiesti.jpg

Lucrările de reabilitare a 14 blocuri din municipiul Ploiești ar putea să înceapă în primăvara anului 2019. Cel puțin așa a anunțat, marți, primarul municipiului, Adrian Dobre, care a precizat că anul acesta vor fi semnate contractele de finanțare și demarate licitațiile pentru desemnarea constructorilor.

Licitațiile vor include atât proiectarea cât și executarea lucrărilor, fiind vorba de patru loturi de blocuri. Proiectele vor fi finanțate cu fonduri europene, cofinanțarea urmând să fie asigurată de Primăria Ploiești prin accesarea unui credit. După executarea lucrărilor, cotă parte din valoare totală va fi suportată de locatari.

Citește și: Credit de 27,5 milioane de lei, la Ploiești, pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Contractele de finanțare vor fi semnate, iar noi o să pregătim documentațiile necesare elaborării proiectelor tehnice, la pachet cu lucrările de anvelopare, astfel încât să profităm de perioada sezonului rece pentru a ține aceste licitații, iar din primăvară să putem intra în execuție", a afirmat, marți, Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.