reabilitare-termica-ploiesti.jpg

Lucrările de reabilitare a 14 blocuri din municipiul Ploiești ar putea să înceapă în primăvara anului 2019. Cel puțin așa a anunțat, marți, primarul municipiului, Adrian Dobre, care a precizat că anul acesta vor fi semnate contractele de finanțare și demarate licitațiile pentru desemnarea constructorilor.

Licitațiile vor include atât proiectarea cât și executarea lucrărilor, fiind vorba de patru loturi de blocuri. Proiectele vor fi finanțate cu fonduri europene, cofinanțarea urmând să fie asigurată de Primăria Ploiești prin accesarea unui credit. După executarea lucrărilor, cotă parte din valoare totală va fi suportată de locatari.

Citește și: Credit de 27,5 milioane de lei, la Ploiești, pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Contractele de finanțare vor fi semnate, iar noi o să pregătim documentațiile necesare elaborării proiectelor tehnice, la pachet cu lucrările de anvelopare, astfel încât să profităm de perioada sezonului rece pentru a ține aceste licitații, iar din primăvară să putem intra în execuție", a afirmat, marți, Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg