lucrari-canalizare-mitica-apostol-ploiesti.png

Lucrările de canalizare din Cartierul Mitică Apostol din Ploiești deja au început, iar până la această oră s-a realizat tronsonul principal de canalizare pe strada Cetinei, urmând ca, în următoarele două zile, să fie realizate traseele pe alte șase străzi.

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă că, în următoarele două zile „vor fi realizate traseele pe alte șase străzi, respectiv Brândușelor, Cerbului, Gaterului - stradă pe care va exista canalul colector, Lăstunului, Trestioarei și Prigoriei. Începând cu primăvara anului viitor, lucrările vor continua pe partea de canalizare”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Citește și: Canalizare în Mitică Apostol. 15 subtraversări pe sub DN1A, iar proiectul va fi finalizat în 2019

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Edilul municipiului Ploiești a precizat faptul că se mai așteaptă de la Ministerul Transporturilor un aviz pentru subtraversarea între Cartierul Mitică Apostol și municipiul Ploiești.

Suma prevăzută pentru lucrările de canalizare din Cartierul Mitică Apostol este de 14 milioane de lei.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.