1-c_62e26.jpg

Preluat pentru un nou spital de pediatrie, fosta clădire a OMV Petrom din centrul orașului va deveni sediul Primăriei Ploiești. Mutarea era anunțată inițial pentru primăvara acestui an, însă au fost necesare lucrări de amenajări interioare. Întreținerea noului sediu costă o avere.

Comunicatul autorităților locale:

Primăria Municipiului Ploiești  a demarat activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1.

Imagini cu viitorul sediu al Primăriei Ploiești. Birouri demne de Casa Poporului și cheltuieli de întreținere pe măsură - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acest context, facem precizarea că, mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate se va face treptat.

Astfel, rugăm comunitatea locală să înțeleagă eventualele sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale.

Reamintim că primăria va plăti costuri uriașe pentru întreținerea viitorului sediu. Acestea se cifrează la aproximativ 200.000 de lei/lună pe timp de vară, respectiv  300.000 de lei/lună iarna.

„Trebuie să vă amintesc faptul că neutilizarea sau nepunerea în optimizare, dacă mă pot exprima așa, a acestei clădiri înseamnă o penalitate pe care municipiul Ploiești trebuie să o suporte de 10 milioane de euro”, susține primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

Citește și: Contractul secret prin care Primăria Ploieşti poate plăti 10 milioane euro OMV Petrom


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.