1-c_62e26.jpg

Preluat pentru un nou spital de pediatrie, fosta clădire a OMV Petrom din centrul orașului va deveni sediul Primăriei Ploiești. Mutarea era anunțată inițial pentru primăvara acestui an, însă au fost necesare lucrări de amenajări interioare. Întreținerea noului sediu costă o avere.

Comunicatul autorităților locale:

Primăria Municipiului Ploiești  a demarat activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1.

Imagini cu viitorul sediu al Primăriei Ploiești. Birouri demne de Casa Poporului și cheltuieli de întreținere pe măsură - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acest context, facem precizarea că, mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate se va face treptat.

Astfel, rugăm comunitatea locală să înțeleagă eventualele sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale.

Reamintim că primăria va plăti costuri uriașe pentru întreținerea viitorului sediu. Acestea se cifrează la aproximativ 200.000 de lei/lună pe timp de vară, respectiv  300.000 de lei/lună iarna.

„Trebuie să vă amintesc faptul că neutilizarea sau nepunerea în optimizare, dacă mă pot exprima așa, a acestei clădiri înseamnă o penalitate pe care municipiul Ploiești trebuie să o suporte de 10 milioane de euro”, susține primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

Citește și: Contractul secret prin care Primăria Ploieşti poate plăti 10 milioane euro OMV Petrom

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg